Vi vill skapa fjällens finaste fritidsby. Vill du vara med?

Vi på Storhogna Fjällby började 2006 arbetet med att utveckla den lilla fjällbyn i Storhogna i gränslandet mellan Jämtland och Härjedalen. På plats fanns redan det flerfaldigt prisbelönta Storhogna Högfjällshotell och Spa med skidliftar och fungerande infrastruktur. Vi förvärvade 700 hektar mark från högfjällshotellet.

Sedan dess har vi hunnit med att detaljplanlägga 700 tomter och har under de senaste åren utvecklat och byggt 3 000 kvm uthyrningsbart fjällboende. Denna stora satsning har bidragit till att Bergs kommun har investerat 100 MSEK i nytt kommunalt VA-system.

Aktivitetshuset Storhogna M ligger mitt i området, intill skidspår, lift och skoterspår. Huset öppnade den 13 februari 2015 och innehåller bistro/pizzeria, 4 bowlingbanor, närlivs och en konferensavdelning med bio/konferenssal, gym och relaxavdelning.

Läs mer om Storhogna M på den egna hemsidan www.storhogna-m.se

Nu fortsätter vi att utveckla området med härliga tomter på dalens soliga sida. Alla med fin utsikt och ski in/ski out-läge. Vill du vara med om att skapa fjällens finaste fritidsby – Ring Peo – 070-211 62 38.